Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صنف جایگاه‌های سوخت کشور گفت: برای پیگیری کارت‌های سوختی که مردم در جایگاه‌ها جا می‌گذارند، ابتدا بایستی با همراه داشتن کارت خودرو یا سند مالکیت به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و پرینت سوختگیری دریافت نمایند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسدالله قلیزاده رئیس صنف جایگاه‌های سوخت کشور با اشاره به شیوه رهگیری کارت‌های به جا مانده در جایگاه‌های سوخت گفت: اغلب مردم برای رهگیری کارت‌های سوخت جامانده در جایگاه‌ها به صورت سنتی عمل می‌کنند و این باعث طولانی شدن امور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای پیگیری کارت‌های سوختی که مردم در جایگاه‌ها جا می‌گذارند، ابتدا بایستی با همراه داشتن کارت خودرو یا سند مالکیت به پلیس +۱۰ مراجعه کنند و پرینت سوختگیری دریافت نمایند، در این برگه مشخصاتی از قبیل زمان و جایگاه سوختی که آخرین بار فرد از کارت سوختش استفاده کرده است ذکر شده است و از همه مهمتر شماره ۱۶ رقمی پشت کارت سوخت نیز وجود دارد.   قلیزاده خاطرنشان کرد: به این ترتیب حتی اگر نام مالک در پشت کارت سوخت با نام مالک در سند خودرو یکسان نباشد، از طریق شماره ۱۶ رقمی می‌توان کارت جا مانده را با مراجعه به جایگاه پیگیری نمود.   رئیس صنف جایگاهداران گفت: بهتر است مراجعه به جایگاه‌ها در وقت اداری انجام شود و همکاران ما در سراسر کشور طبق لیست کارت‌های جا مانده در جایگاه و برگه سوختگیری پلیس + ۱۰، همه نوع همکاری در بازگرداندن کارت سوخت به مالک خودرو را انجام می‌دهند. حتما لازم است در این مراجعه اسناد هویتی مانند کارت ملی و اسناد خودرو همراه مالک باشد.     توصیه‌هایی به مردم برای حفظ کارت سوخت خودرو   وی ضمن بیان توصیه‌هایی به مردم در جهت حفظ کارت سوخت گفت: در سالیان متمادی اطلاعیه‌های فراوانی در این مورد برای عموم منتشر شده و رسانه‌های محترم هم در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی کوشیده‌اند، لکن چند توصیه مهم این هست که مردم عزیزمان حتما برای کارت سوخت خود رمز بگذارند، کارت سوخت خود را در اختیار افراد دیگر قرار ندهند چرا که جرایم هر نوع سو استفاده از کارت سوخت متوجه صاحب کارت می‌شود.   قلیزاده گفت: در جایگا‌ه‌ها پس از رویت "کارت خود را بردارید" کارت را از دستگاه خارج نمایند، از قراردادن کارت‌های شکسته و معیوب در دستگاه کارتخوان جایگاه اکیدا خودداری کنند و در حفظ فیزیک کارت سوخت اهتمام ورزند و از قرار دادن آن در کنار کارت‌های بانکی و موبایل پرهیز نمایند.   رئیس صنف جایگاهداران گفت: در صورتیکه کارت جا مانده یا مفقودشده را پیدا نکردید، سریعا برای ابطال کارت اقدام نمایید تا از سو استفاده احتمالی جلوگیری به عمل آورید. لازم به ذکر است که ارائه تصاویر دوربین مداربسته به افراد جهت رهگیری کارت‌هایی که مشکوک به سرقت هستند فقط از طریق دستور مرجع قضایی امکانپذیر است.   وی در پایان خاطرنشان کرد: بهترین زمان برای رهگیری کارت سوخت‌های جا مانده در جایگاه تا ۷۲ ساعت بعد از سوختگیری است و درصورتیکه با ترتیبات فوق الذکر مراجعه کنند، راهنمایی لازم انجام خواهد شد. همچنین با تلاش‌های انجام شده توسط مسئولین امر، زمان صدور کارت‌های سوخت جدید و المثنی پیوسته در حال کاهش است و تا زمان صدور کارت جدید سهمیه خودروهای شخصی در کارت حفظ می‌شود.   انتهای پیام

منبع: دانا

کلیدواژه: مانده در جایگاه کارت های سوخت جایگاه ها رهگیری کارت کارت سوخت جا مانده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۳۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه .فرزاد پناهنده افزود: اجرای طرح باک پُر باید بر اساس مصوبه دولت در تمام مرزها عملیاتی شود که این طرح نیز بر اساس این مصوبه و در راستای مصوبات شورای تامین استان کرمانشاه و کارگروه ویژه مرز فرمانداری قصرشیرین در مرز پرویزخان نیز اجرا گردد.

وی اظهار کرد: تجهیزات متناسب با اجرای این طرح از بهمن ماه امسال توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی در مرز مستقر شده که در این رابطه سه جایگاه عرضه و چهار تلمبه آماده خدمات رسانی به کامیون های ترانزیت ایرانی است.

رییس شرکت پخش فرآورده های نفتی قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب گفت: اجرای این طرح برای تمامی کامیون های ترانزیت ایرانی است و به منظور جلوگیری از ترافیک، امکان عرضه فرآورده ها در تمام جایگاه های استان کرمانشاه نیز فراهم است و کامیون ها می توانند به این جایگاه ها مراجعه و در مرز طبق نرخ مصوب مابه التفاوت پرداخت کنند.

پناهنده ادامه داد: اجرای طرح فول باک (باک پُر) در مرز پرویزخان به منظور مقابله با قاچاق سوخت عملیاتی می شود.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد و مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود

. عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می‌شود.

استان کرمانشاه در مجموع ۱۶۲ جایگاه عرضه سوخت مایع و گاز طبیعی دارد که ۱۲۵ جایگاه در استان فقط سوخت مایع توزیع می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • دستگیری عاملان شکستن شیشه‌ خودرو و مغازه‌ها در غرب تهران
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود